promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna alaposan helyretette a Rolling Loud fesztiválon hatalmas botrányt keltő rappert
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

DaBaby alaposan elvetette a sulykot a Miamiban rendezett Rolling Loud fesztiválon tartott koncertjén, amit még Madonna sem tudott szó nélkül hagyni. 

 

 

A népszerű amerikai rapper, DaBaby nem fogta vissza magát a Miamiban rendezett Rolling Loud fesztiválon tartott koncertje közben, és olyan mondatok hagyták el a száját, amelyekkel nem csak a közönséget, de a zenésztársait is maga ellen haragította. A rapper a produkció közben arról érdeklődött, hogy a tömegben ki nem HIV vagy AIDS beteg. 

Ha még nem jelentkeztek nálad a HIV és AIDS vagy más halálos, szexuális úton terjedő betegség, ami 2-3 hét alatt kicsinál, emeld a mobilod a magasba! 

- mondta a zenész.

DaBaby ezzel valószínűleg arra utalt, hogy ezeket a betegségeket csak meleget kaphatják el. A felkonferálásról készült videó futótűzként kezdett terjedni az interneten. Többek között a Blikk is beszámolt róla, hogy a rapper szavai gyorsan elértek a zenésztársakhoz is. Madonna például alaposan helyretette a homofób DaBaby-t.

Az olyan emberek miatt, mint te, van még mindig félelem a világban 

– írta dühösen a 62 éves énekesnő az Instagram-oldalán. 

A rapper később viszont úgy érezte, hogy bocsánatot kell kérnie minden rajongójától és zenésztársától, így egy videóban mondta el érzéseit. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás